GRATIS VERZENDING BOVEN € 75

SNELLE LEVERING

VEILIG BETALEN

Betaalmethoden

Je kunt bij ilovesneakerz.nl kun je veilig betalen op de volgende manieren:

iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Creditcard
Bij deze betaalmethode voer je veilig je creditcardgegevens in via onze beveiligde SSL procedure en we zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Tijdens het bestelproces voer je je creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in. Let erop dat je exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Je betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of deze al dan niet wordt goedgekeurd. Als je betaling wordt goedgekeurd, zal je bestelling worden verwerkt en ontvang je een bevestigingsemail. Het kan achteraf nog voorkomen dat je bestelling wordt toch nog wordt afgekeurd i.v.m. controle op fraude.

PayPal
Bij ilovesneakerz.nl kun je betalen met Pay-Pal. Voor een betaling per PayPal heb je een gratis Paypal account nodig waaraan je je creditcard of bank kunt koppelen. De gegevens worden via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en betaald. Voor een creditcardbetaling rekent Football Temple geen extra kosten.

AfterPay
AfterPay is een veilige en eenvoudige manier om online achteraf te betalen. Na ontvangst van je bestelling ontvang je van AfterPay per mail een betaaloverzicht. Je kunt nu gemakkelijk het orderbedrag betalen door middel van overschrijving of de iDeal betaal button in de digitale factuur. 
Je kunt bij ilovesneakerz.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €300,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kun je betalen tot een bedrag van €300,00. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van Afterpay.

Telefoon
072 520 61 43 (lokaal tarief)
E-mail
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 24 uur

Wacht a.u.b...